perjantai 14. heinäkuuta 2017

Some, yksin oleilijan pelastus

Oon kertonut varmaan tuhat kertaa ennenkin että nautin yksin olosta, mutta niin se vaan on! Mulla on tässä mennyt käytännössä koko kesä itsekseen kotona, eikä se ole mulle sen suurempi ongelma koska tykkään siitä että yksin ollessa voi tehdä mitä huvittaa, huudattaa sellaista musaa kuin haluaa tai alkaa esimerkiksi kattomaan OITNBia alusta kuten mä. 

Oon kuitenkin huomannut joitain juttuja joista voisi ehkä päätellä että joskus olisi ihan hyvä käydä vähän ihmisten ilmoilla, esimerkiksi jos päivän kohokohtiin kuuluu tikkahavainto parvekkeelta eikä malta odottaa että mies tulisi töistä että pääsisi kertomaan. Oh well, onnea on mies joka innokkaasti nyökytellen kuuntelee sen tikkajutun. 


Kävin mä tossa alkuviikosta kaupungilla pikaisesti moikkaamassa kivoja tyyppejä, ostin samalla barbin kirpparilta. Kun mä laitoin kuvan tosta barbista niin mun sisko kommentoi että ehkä mun pitäis vaan mennä takaisin kotiin :'D JEP! 
Jotenkin sen vaan huomaa entistä paremmin kun on paljon itsekseen, miten paljon ahdistaa ne ei-niin-hyvät tyypit tuolla ulkomaailmassa. Ajattelin siinä kotimatkalla jäädä vähäksi aikaa istumaan köyhälammen rantaan koska oli niin kiva lämmin päivä, mutta en viihtynyt kauaa kun siinä lähellä joku tyyppi huuti ja rages kaverilleen ja ohikulkijoille ja varmaan vielä niille sorsillekkin, ja ei vaan huvittanut jäädä ootteleen että missä vaiheessa se keksii mullekkin jotain asiaa. Kunnon ankeuttaja.


Siitä alkaa muuten olla pari kuukautta kun vaihdoin blogini yhteisöstä tähän omaani, ja on ollut kyllä positiivinen ylläri että vastoin kaikkia odotuksia on kävijämäärät vähän nousseet! Toisaalta kommenttien määrä on romahtanut aikalailla nollaan, onko tänne kenties jotenkin vaikea kommentoida?

Kommentteja eli ei, ja aasinsiltana näistä hyvistä ja huonoista tyypeistä, oon saanut tässä hiljattain instaviestiä taas pariltakin blogin lukijalta, niin eipä vähän parasta! Tajusinkin että parasta tässä bloggaamisessa on kyllä heittämällä se että tän kautta voi löytää oikeesti kivoja ja samanhenkisiä tyyppejä. Siihen verrattuna joku klikkien kalastelu ja muutaman roposen tienaaminen ei oo MITÄÄN. Ja mulle on oikeesti ihan sama mitä kautta niitä kivoja ihmisiä löytyy elämään, mieluummin viesteilen jonkun tuntemattoman samanhenkisen tyypin kanssa kuin että vaivaantuneena velvollisuudesta juttelen kadulla jonkun puolitutun kanssa. 

Freesi kotilook. Silimä pysy suorassa.

Tänä viikonloppuna en muutes jää neljän seinän sisälle eikä Netflixistä tietoakaan. Tiedossa on kiva viikonloppu hyvässä seurassa, ja ehkä jotain teemapukeutumista saa nähdä! 

- Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti