keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

3 DIY UNISIEPPARIA


Se ainoa jolle annoin nimen^

On ollut pidemmän aikaa tarkoitus kokeilla unisieppareiden tekoa, ja taannoin kun löysin kaapista rannerenkaita ja valkoista ohukaista lankaa, otin sen merkkinä siitä että aika on koittanut. 
En sanoisi että on erityisen vaikeaa puuhaa, mutta onhan näissä monta kärsivällisyyttä vaativaa työvaihetta. Verkon punominen aiheutti aluksi eniten päänvaivaa, mutta hyvän ohjeen löysin esimerkiksi TÄÄLTÄ.

Mitään uutta ja ainutlaatuista ei mulla siis itse ohjeeseen ole tarjota, mutta tämä vesiväreillä värjääminen on ehkä sellainen juttu mikä ei ensimmäisenä välttämättä tule mieleen, joten voisin antaa siihen muutaman vinkin :)

Värjäsin siis nämä pyrstöt ihan tavan vesiväreillä, levitin isolla siveltimellä väriä langan pintaan. Väriä täytyy levittää molemmille puolille ja mahdollisesti useampaan kertaan jotta siitä tulee tasainen. Siinä vaiheessa kun olin väriin tyytyväinen, kuivasin langat samantien talouspaperilla jottei ne kuivuisi ihan käppyrälle.

Tuossa Unicorn-värisessä on myös jotain Tiimarista aikoinaan ostettua glitterliimaa joka tosin näkyy melko huonosti kuvissa. Jos liimattavaa glitteriä käyttää niin kannattaa käydä kampailemassa lankoja erilleen kuivumisen aikana aina aika ajoin koska muutenhan ne liimaantuvat yhteen.

Tämä on aika terapeuttista näpertelyä, suosittelen testaamaan :)

Mikä näistä on sun lemppari?

-Päivi

2 kommenttia: