perjantai 30. kesäkuuta 2017

PROVINSSI JA DANZIG, EIPÄ KIVA!

Moni tuttu suuntaa tänä viikonloppuna joko Tuskaan tai Gunnareita katsomaan. Gunnarit olis kelvannut mullekkin mutta tällä kertaa Danzig Provinssissa vei voiton, onko joku muu tehnyt saman rautaisen ratkaisun?


Mulle iskee aina ennen isoja isoja keikkoja semmonen eipä siistiä-jännitys ja hyödynsin sen nyt tarttumalla jännityksen hetkellä siveltimeen. Tätä Danzigin muotokuvaa olen nyt tässä pari päivää tuusannut kunnes nyt iski tenkkapoo kuten mulle yleensä aina maalauksen loppuvaiheessa, joten jään odottamaan josko keikan jälkeen olisi taas inspiraatiota viimeistellä tää homma. Täytyy muuten sanoa, että melkein ikinä ei maalauksesta ole tullut täysin sellainen kuin olen sen etukäteen mielessäni visioinut, mutta tällä kertaa se näyttäisi tapahtuvan! Oujee, se on siis sittenkin mahdollista. 

Jos setlist.fmää on uskominen niin Danzigin settilistassa tuskin on tulossa suurempia yllätyksiä, mikä on ihan hyvä asia. Eilisen Ruotsin keikan settilista ainakin miellytti mua, mutta salaa kuitenkin vähän toivon että tulispa ees yks Misfitsin biisi. Ees yks.  

Mitä tykkäätte (keskeneräisestä) muotokuvasta? Millä fiiliksillä keikalle?

Mä päivittelen Provinssimeininkejä varmaan aika ahkerasti tonne Instagramin Storyyn, sieltä saa käydä kyylimässä siis pössistä!

- Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti