tiistai 13. kesäkuuta 2017

KAUNIITA TAVAROITA VOIMARIINIRASIASSA

Mulla oli lapsena lelukaapissa Voimariinirasiassa kauniita tavaroita. Sillä nimellä kutsuin siis koruja, pinnejä, ponkkareita ja barbien ja ponien pieniä esineitä. Jos Jonnet ei muista mikä on Voimariini, niin se on sama kuin Oivariini, jossain vaiheessa margariineissa ei vain saanut enää käyttää v-sanaa. Kevytlevi oli Voilevi, oi noita aikoja. 

Muistan lapsuuteni huoneen siistinä ja järjesteltynä. Mulla oli sängyn vieressä äitiyspakkauslaatikko pöytänä, ja sen päällä Superwoofer josta luukutin Katri Helenaa repeatilla. No, todellisuudessa muistiin taisi jäädä se ainoa päivä kun huone oli siisti, jos kysyn äidiltä saattaa muistot olla hieman eriäviä.


Huoliteltu ja kimalteleva säihkylook ei ole mua varten, mutta mun toteemieläin saattaa olla harakka, koska silmä kuitenkin tuppaa mieltymään kaikkeen kiiltävään ja kauniiseen. Siitä syystä mulla on paljon koruja sun muuta kimaltavaa jotka on jääneet käyttämättä. Ostin viimeviikolla H&Mltä glitterjuomapullon ihan vain siksi että lapsena olisin varmaan ollut valmis myymään sieluni kyseisestä kapineesta. 

Onko muilla vaikeuksia kasvaa aikuiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti