torstai 11. toukokuuta 2017

Hyvästi Stoori

Heippa pitkästä aikaa.
Pitkän blogitauon tuloksena tää akka on päättänyt lentää pesästä ja jatkaa bloggaamista omillaan.
Koska… noh, koska pitää saada tehdä ite. Pitää saada kulkea omia polkujaan, ilman että tarvitsee ottaa paineita siitä mitä muut ajattelee.
Oon miettinyt ja kipuillut tosi pitkään tätä kirjoittamista, mikä siinä tuntuu niin vaikealta kun aikoinaan blogiyhteisöön mukaan pääseminen tuntui siisteimmältä jutulta i-k-i-n-ä. Kuitenkaan palo itse kirjoittamiseen ei oo sammunut missään vaiheessa, päinvastoin.
Ymmärsin lopulta että tää on just sitä mitä mun touhu nyt yleensä aina on. Jos on olemassa jotkin raamit tai vaatimukset jotka pitäisi täyttää, jos on yhteisö jossa jatkuvasti vertaa itseään muihin, on pakko lähtee. Ja täytyy korostaa että en luulekkaan että joku muu ajattelisi etten mä sovi porukkaan tai odottaisi multa jotain muuta kuin mitä tähän asti olen tehnyt, mutta siitä huolimatta musta tuntuu siltä.
Mä oon ihan samanlainen oikeassakin elämässä ja ne jotka mut tuntee ei varmasti edes yhtään ihmettele tätä ratkaisua. Mun parhaimpina ystävinä on säilyneet sellaiset tyypit joille on ihan fine että musta ei välttämättä kuulu puoleen vuoteen yhtikäs mitään ja jotka tietää sanomattakin että mä en oo se tyyppi jota kantsii pyytää viikonloppuna baarikierrokselle, koska mä nyt vaan viihdyn itsekseni ja tarviin oman tilan.
Ehkä sitten näin myös blogin suhteen. Pitää olla oma tupa ja oma lupa.
MUTTA. Tämähän ei siis ole mikään surullinen asia, mä oon tosi innoissani kun pääsen itse söheltämään. En ole vielä saanut tämän blogin sisältöä siirrettyä uuteen, mutta kantsii tarkkailla facebook-sivuja ja vallankin käydä liittymässä lukijaksi uudessa osoitteessa, nimittäin pian alkaa tapahtumaan 🙂 Tämä ei ole siis todellakaan Dam Road Blues-blogin loppu, vaan sanotaanko uusi alku.

<3: Päivi

2 kommenttia:

 1. Hihii,sinäkin siirryit siis kirjoittelemaan ominesi! Itse lähdin Lilyyn, kun se tuntui Stooria enemmän siltä omalta paikalta!

  Oon välillä käynnyt vilkuilemassa mitä sinne teille kuuluu ja seuraamaan jään tätäkin! T. Pingviiniarmeijan Ksenia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa Ksenia, linkkaa mulle sun blogi, oon ikävöinyt sitä :)

   Poista