keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Opiskelun sietämätön ihanuus

Oon yrittänyt jo vaikka kuinka monena päivänä saada aikaiseksi sellaista My day-postausta jossa kuvaisin päivän tapahtumia noin niinkuin Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaopiskelijan näkökulmasta, mutta homma tuppaa tyssäämään aina ensinnäkin siihen että aamuisin en muista koko hommaa koska mä en oo aamuisin ihan tässä maailmassa, ja illan mittaan eli yleensä silloin kun kaikki action tapahtuu, tuntuu että aika ei riitä kuvaamiseen ja asia unohtuu muutenkin mielestä kun on vähän kaikkee.

Tällä hetkellä mun arki koostuu siis lähinnä siitä että välillä oon koulussa, välillä työharjoittelussa ja välillä töissä. Sen lisäksi koitan blogata, piirtää (tehdä tutkintosuunnitelmaa sekä rästitehtäviä) ja myös muita juttuja niin paljon kuin pystyn, mutta kiireiseltä tuntuu. Eikä kiireen tuntu johdu edes siitä että on niin paljon kaikkea, oon vaan yksinkertaisesti sellainen tyyppi joka tarvii aikaa ja tilaa keskittyä aina yhteen asiaan kerrallaan. Ärsyttävää.Tykkään tässä aikuisopiskelussa siitä että aika kuluu pääosin työharjoittelussa ja pääsen tutustumaan monenlaisiin paikkoihin ja tyyppeihin, mutta samalla se on varmaan kipeintä tässä touhussa. Tarkoitan sitä, että juuri kun tuntuu että on päässyt tutuksi näiden uusien tyyppien kanssa ja ideat siitä mitä kaikkea voitaisiin tehdä ja kehitellä alkaa virtaamaan, onkin yhtäkkiä jo aika vaihtaa taas paikkaa. Oon jo nyt lupautunut mukaan muutamiin sellaisiin projekteihin jotka ei varsinaisesti kosketa mua mutta joissa haluan olla mukana, pitää varmaan jossain vaiheessa koittaa sanoa myös ei, siis itselleni :D

Pakko kyllä hehkuttaa että tää ala on ihan mun juttu. Aiemmassa ammatissani en olis voinut edes kuvitella miten paljon iloa ja energiaa ihminen voikin repiä työstä. Nyt vaan mietin että ehtispä tehä kaikkee. Ja olla kaikille läsnä.

Ps. Törmäsin netissä yhteen kirjoituskilpailuun ja kehitin siitä itselleni pakkomielteen. Mä niin haluun osallistua siihen. HALUUUN.

Pss. Mitä tykkäätte uudesta bannerista? Yay or Nay?

<3: Päivi

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva banneri! Samaistun tohon kiireeseen... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anniina ja tsemppiä sunkin kiireeseen :)

    VastaaPoista