sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Varaslähtö Jouluun

EÄÄÄÄ emmää malttanu oottaa :D

Tähän saakka oon malttanut sen verran sentään mieleni että joulukuusen oon laittanut vasta lähempänä aattoa, mutta nyt tuli semmonen olo että pakko laittaa. Loppujen lopuksi, miksi nähdä kaikki se vaiva joulukoristeluiden eteen jos niitä sitten pitää vaan muutaman päivän, parempi aloittaa ajoissa sanon mä!

joulukuusi

joulupallo

Bongattiin Prisman ale-korista halloweenin jälkeen ihan meidän näköisiä luuranko-joulupalloja. Oli kyllä nasta löytö!

kissat

JOULUMARKKINAT

Tänään käytiin myös pyörähtämässä Paviljongin joulumarkkinoilla. Tarjolla olisi ollut tietty vaikka ja mitä ihanaa. Mukaan tarttui Puinen liitutaulu-joulukoriste ja Ahontuvan Tarhojen Mustikkahunajaa, vei kyllä teen kanssa kielen mennessään, suosittelen!

mustikkahunaja

harjun-paperi

...Ja ehkä pari joululahjaa. Mä nautin nyt ihan täysiä tästä kodin jouluisesta tunnelmasta ja rauhallisista illoista. Kivaa joulukuussa on myös se että blogit päivittyvät usein ja monet bloggaajat pitävät joulukalenteria. Yksi ehdottomista suosikeistani on ollut Suoraanpuhujan päiväkirjan joulukalenteri, oon saanut jo monta OMG-elämystä ja huutonaurukohtausta :D

joulu

Miten on, joko teillä laitetaan joulua vai olenko mä vaan ihan vöyhkä? :D

<3: Päivi


loppu

4 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa kunnon joulufiilistelijä! Joskin omat menot ovat sen verran vaikuttaneet, että joulua on tehty pikkuhiljaa :) Tulipa ihana joulutunnelma näistä kuvista, kiitos! Ja ihanat kissat!

  VastaaPoista
 2. Kiva jos tykkäsit kuvista, kiitos! :) Pikkuhiljaa meilläkin on ennen joulua laitettu, nyt se tapahtui jostain syystä näin kertarykäisyllä :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, kauniita koristeita. Mä aloitan kans ajoissa, saa ihailla useamman viikon joulua. Se on niin äkkiä ohi, jos vaikka viikkoa ennen laittais koristeet.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Niinpä, tuleehan ne koristeet myyntiinkin jo syksyllä hyvissä ajoin, miksei niitä sitten voisi laittaa esillekkin ajoissa :)

  VastaaPoista