perjantai 26. elokuuta 2016

Syksy partsilla

Vaikka me yleensä laitetaan intopiukeena parveke kesäkuntoon jo keväällä eli toisinsanoen ostetaan kukkia ja sisustetaan parveketta aina vähän eritavalla kuin edelliskesänä, niin tänä vuonna se jotenkin vaan jäi, kukatkin jäivät kauppaan.

kissat
Parvekkeesta on tullut meillä lähinnä kissojen valtakunta, ne siellä on viihtyneet aamusta iltaan, satoi tai paistoi. Itse ei ole tullut ihmeemmin parvekkeella hengailtua kesän aikana, mutta nyt kun on alkanut illat hämärtymään niin iski halu tuoda parvekkeelle jotain erilaista ja kivaa, jospa siellä tulisikin istuskeltua teekupin kera.

kissa1

kissa


Uudet valot


Jo viimekesänä kun rakennettiin parvekkeelle pitkään haikailtu kuormalavasohva, kuvittelin sen kaveriksi parvekkeelle näitä hehkulampun näköisiä ledejä, ja nyt käytiin ne minimanista hakemassa. Partsin ilme on nyt melko pitkään ollut aika pinkkivoittoinen, ja saa ollakkin koska tykkään siitä juuri tämmöisenä.

Siltä varalta että pinkki alkaa kyllästyttää on meillä kyllä jemmassa myös sinisen ja vihreän sävyisiä tyynyliinoja ja joustolakanoita joilla saa ilmettä muutettua suhteellisen iisisti. Jyskissä myydään alle kahdella eurolla näitä erivärisiä sisustustyynynpäällisiä, vinkki vinkki jos sullakin sattuu olemaan partsin sohva uutta ilmettä vailla :)

parveke


Kuka kerää jättipalsamia maljakkoon?


Kävimpä vielä tuolla rannassa aikomuksenani kerätä jonkinlaisia kukkia maljakkoon, ja siellä hokasinkin että syksy taitaa tosiaan olla jo täällä ja kukkatarjonta aika rajallinen. Mäpäs en onneksi ole turhan ronkeli, mulle kelpaa maljakkoon heinät ja jättipalsamit siinä missä ruusutkin! :D

lyhty
parveke1

Nyt saakin sitten juosta tuolla parvekkeella tämän tästä kiskomassa vuoronperään kumpaakin kissaa irti noista heinistä, kun niitä olis niiiin kiva repiä ja möyhentää pitkin lattioita. Huoh.

Onko teillä tapana vaihdella parvekkeen ilmettä vuodenaikojen mukaan, vai onko partsista tullut ehkä varasto kuten usein käy?

Mulla muuten muutama viikko sitten naksahti päässä! :D

Ei siis välttämättä ihan huonolla tavalla, mä nimittäin hain opiskelupaikkaa ja sainkin sellaisen, jonka seurauksena nyt tulevana maanantaina palaan koulunpenkille melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen opiskelemaan Nuoriso,- ja vapaa-ajan ohjausta. Mä oon edelleen hieman hämmentynyt siitä että oikeasti hain, mutta oon kuitenkin innoissani ja tyytyväinen, koska oon jahkaillut ja pyöritellyt kouluun menoa jo tosi pitkään, näköjään mun piti vaan ykskaks päättää että nyt.

Mielenkiintoista nähdä miltä se opiskelu maistuu näin pitkän tauon jälkeen, mutta toivon ainakin että mulla olis paremmin kärsivällisyyttä kuin sillon teininä :D

Semmosia uutisia siis, ja hei - huomenna Lounaispuisto Festival, ketä lähtee? :)

<3: Päivi


loppu

2 kommenttia: