maanantai 29. elokuuta 2016

Lounaispuisto Festival 2016: Meitä ei myrskyt haittaa!

Menipä viikkonloppu hujauksessa!

Täytyy sanoa että LPF oli kyllä aika huikea tapa päättää kesä. Rauli-myrsky iski aika ikävään saumaan, mutta toisaalta aika ajoin tuntui että hurja tuulenpyöritys vain vahvisti festareiden villiä fiilistä.

lounaispuisto-festival

Lounaispuisto Festival oli siinäkin mielessä mulle mielenkiintonen tapahtuma että en ollut yhtäkään näistä bändeistä tai artisteista nähnyt aiemmin livenä. Jonkinlaisia ennakko-odotuksia toki oli, mutta jotkut myös yllättivät totaalisesti.

ELLINOORA

ellinoora-lounaispuisto-festival

Ellinoora avasi lauantain festaripäivän, ja varhaisesta ajankohdasta huolimatta paikalle oli tullutkin ihan mukavasti jo porukkaa. Ellinoora artistina on mulle vielä suhteellisen vieras mutta aika mielenkiintoinen tapaus! Kun kuulin ensimmäistä kertaa sellaisia biisejä kuten Carrie, Leijonakuningas tai Rakkauden kesä, tunsin itteni ehkä hieman vanhaksi. Fakta on kuitenkin se että tää mimmi erottuu edukseen kaikista niistä nuorista kiiltokuva-poppareista joihin me ollaan totuttu, ja muhun on helppo tehdä vaikutus kapinoimalla normeja vastaan. Tykkäsin myös persoonallisesta lauluäänestä!

Ellinooran jälkeen jouduttiinkin luikkimaan kotona käymään ja pukemaan vähän enemmän vaatetta päälle. Lyhyehkö mekko ei ollut Rauli-myrskyn kanssa kovin hyvä yhdistelmä :D

auroora-lounaispuisto-festival
Myrskystä puheenollen, oli aika siisti huomata miten niin järjestäjiltä, artisteilta ja festarivierailta löytyi asennetta olla välittämättä siitä että ympärillä riehui ihan oikeasti MYRSKY. Tyypit tanssi ja lauloi sateessa ja tuulessa ja järjestäjät kuurasivat lavaa kuivaksi hymy huulilla. Kesken Reino Nordinin keikan päsähti sulake, ja sinä aikana kun asiaa korjattiin, piti Reino yleisön meininkiä yllä laulattamalla ja pelleilemällä lavalla. (Kato vaikka täältä!) Kuulostaa varmaan kornilta mutta tuntui oikeesti siltä että oltiin kaikki samassa veneessä. Joku olisi saattanut mennä lämpöiseen takahuoneeseen siemaileen bissee siksi aikaa että muut hoitaa homman!

paperi-t-lounaispuisto-festival

Paperi T oli yks niistä artisteista joita odotin ylivoimaisesti eniten. Ja olinkin keikalla ihan fiiliksissä ja varmasti lähden katsomaan myös uudestaan! Ruger Hauerhan on tulossa pian Lutakkoon, ehkä nähdään siellä!

ANSSI KELA

anssi-kela-lounaispuistofestival

Vitsin Kelastinen. Mä en ole koskaan Anssi Kelasta ajatellutkaan mitään pahaa - penskana vallan fanitinkin kyseistä tyyppiä, mutta en mä ihan arvannut että tää mies mustissa tulee räjäyttään mun tajunnan aivan törkeen kovalla keikalla! Me oltiin eturivissä, laulettiin, huudettiin, moshattiin ja tanssittiin koko keikka alusta loppuun. Välillä piti kääntyä katsomaan taakseen ja fiilistelemään kuinka loukkari kylpi valomeressä ja tunnelma oli niin tiivis - siis sillei henkisesti - että sitä lähes liikuttui. Illan ehkä pysäyttävin hetki tallentui onneksi viedolle.

En tiedä kuinka monta meitä loukkarissa oli mutta siitä mä olen ihan varma että tolla videolla ihan jokaikinen meistä lauloi!

Yhteenvetona voin siis todellakin sanoa että vaikka myrsky kuinka yrittikin varastaa showta, Lounaispuisto Festival oli juuri sitä mitä sen pitikin olla. Onnellisia ihmisiä, hyvää musiikkia ja aivan käsinkosketeltavaa tunnelmaa. Pelkkiä hymyileviä ihmisiä.

Superisti kiitos siis järjestäjille jotka mahdollistivat tän ihanan viikonlopun, mä odotan jo ensivuotta! :)

Ketä oli mukana loukkarissa? Mä halun kuulla teidän mielipiteet - mikä oli paras keikka, mikä hienoin hetki? :)

<3: Päivi


loppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti