maanantai 18. heinäkuuta 2016

Itsepuolustusta, kukkoja, kanoja ja Paula koivuniemi - Polttarit @ Jämsä

Mietin jo vähän että kirjoitanko polttareista juttua enää ollenkaan kun ajattelin että oon jo hehkuttanut näitä kaasohommia niin paljon että porukalla tulee ne jo korvista ulos, mutta koska polttarijuttua muutamat oikein toivoi ja toisaalta koska ne onnistui niin hyvin niin mikä ettei, kerrotaan perskules! :D


Polttareita juhlittiin siis kauniissa Jämsässä ja ihan mäihällä tosi kauniissa säässä, viimeaikoina kun on tuota vettä ja ukkosta riittänyt. Aikainen herätys ei edelleenkään oo mun juttu ja unohdin lähtiessä sen ainoan asian mikä mun piti muistaa eli kameran, tai oikeastaan kamera oli kyllä mukana mutta akku jäi Jyväskylään. Hyvin minulle tyypillinen lentävä lähtö. Onneksi porukka otti ahkerasti puhelinkuvia!


polttariseurue


Morsian oli kaiketi arvannut jo polttaripäivän etukäteen mutta mitäs tuosta... Hänelle oli sovittu työkeikka aamusta Juhlakeskus Ilveslinnaan jossa me muut odoteltiin narikan seinämien takana ja pompattiin esiin. Samaisessa paikassa meillä oli ensimmäisenä ohjelmassa itsepuolustuskurssi joka oli itseasiassa tosi hauska ja mielenkiintoinen vaikka mä olin tottakai etukäteen ahdistellut että liikuntaa...aamusta... :D


Kouluttaja-raukka oli ilmeisesti ensimmäistä kertaa pitämässä tällaiselle akkalaumalle tuntia ja meinasi välillä ehkä hieman hikeentyä meidän kaakatukseen ja pelleilyyn mutta kaikilla oli varmasti hauskaa. Suosittelen moista ohjelmaa polttareihin! Puhuttiinkin että tälle porukalle ei sitten kyllä kukaan tule loppuillasta uhoamaan!PICNIC


Painisalilta siirryttiin paikalliseen pieneen satamaan jossa meidän oli tarkoitus pitää picniciä laiturilla, mutta satamassa sijaitsevan Hulkkion Majakka-baarin omistaja päästikin meidät isoon veneeseensä, joka oli ihan superkivasti tehty! Käyttipä vielä venettä ihan sen verran liikkeessäkin että päästiin väittämään että olisi oikein miniristeilyllä oltu. Tässä kohtaa täytyykin mainita että kaikki paikalliset toimijat ja yrittäjät joiden kanssa olimme tekemisissä olivat kyllä uskomattoman reiluja ja mukavia meitä kohtaan, kiitos! Satamassa morsian pääsi vielä pikavene-ajelulle ennenkuin siirryttiin seuraavaan paikkaan. Veneilyn tarjosi Taksi Kimmo Sandelin, ja sama tyyppi mahdollisti myös meidän kyydit koko päivän ajan!


polttarit-veneessä


Söimme ja saunoimme morsiamen ystävän kotona joka olikin upea iso maalaistalo. Pihassa käyskenteli kanoja ja kukko jotka aiheuttivat ainakin minussa ihastusta ja hilpeyttä. Morsian sai kasvohoidon, kynsien laukkauksen, meikin ja hiustenlaiton. Saattaakin kuulostaa että meillä olisi ollut jotenkin  tosi kiireinen päivä kaiken tämän ohjelman vuoksi, mutta todellisuudessa missään vaiheessa ei tuntunut olevan kiire, aikaa jäi runsaasti istuskeluun, nautiskeluun ja uusien tuttavuuksien kanssa jutteluun.MORSIAN KEIKALLE!


Kun mahat olivat täynnä ja mimmit kaikki lähtökuosissa, palasimme Ilveslinnaan Cafe&Bar Rudolfiin jonne olimme sopineet morsiamelle keikan - hän on nimittäin intohimoinen laulaja. Pienen alkujännityksen jälkeen saatiinkin kuulla upea esitys ja pari duettoakin morsiamelta ja hänelle entuudestaan tuntemattomalta säestäjältä, ja oli hieno huomata miten heiltä löytyi yhteinen sävel niin nopeasti! Polttarivieraat ainakin tykättiin kovasti ja ilmeistä päätellen kaikki muutkin läsnäolijat! Olin huomaavinani jopa liikutuksen kyyneileitä joidenkin silmäkulmissa ;)


polttaritPAULA KOIVUNIEMI


Illan viimeinen ohjelmanumero ei suinkaan ollut vähäisin. Paula Koivuniemi Akuliinan Kesäfestivaaleilla. Itsehän en tunnetusti ole mikään iskelmämusiikin paras ystävä mutta pakko myöntää että Paula oli kyllä kova! Kunnon Lady - ja aivan uskomattomassa tikissä, huhhuh! Minun bailatessa yleisössä olivat jotkut löytäneet muitakin julkkisnaamoja alueelta, onneksi löytyi kuvia todisteeksi ;) Ennen Paulan keikkaa pääsi muuten morsian vielä lämppärin kanssa lavalle esiintymään joka oli aika kova juttu, en tiedä onko ennen esiintynyt yhtä suurelle yleisölle!


Paula Koivuniemi


Heikki Silvennoinen


Polttarit oli mielestäni rennot, hauskat ja lämminhenkiset. Morsian tykkäsi ja sehän on pääasia! Suosittelen lämpimästi tällaisia rennon meiningin polttareita muillekkin, nolaamiset ja hassut pukeutumiset saisi mun puolesta olla jo last season, kuka haluaa että sankari joutuu häpeämään omissa juhlissaan?


Kiitos koko porukalle ja kaikille Jämsässä jotka olitte meidän kanssa tekemisissä! Ja kiitos vielä niille bloggaajille jotka vierailitte edellisessä morsiamelle suunnatussa postauksessani! Tarkoitus oli että olisimme lukeneet jutun kesken polttaripäivän mutta kaiken sen jännityksen keskellä ei pystynyt keskittymään joten lukeminen jäi sunnuntaille. Morsian tykkäsi hurjasti kaikista kirjoituksista!


Onko muilla ollut polttareita tänä kesänä tai kenties tulossa? Kuuluuko teidän mielestä nolot tempaukset polttareihin vai komppaatteko mua siinä että rennot ja mukavat polttarit on hauskemmat? :)


<3: Päivi


Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


loppu

2 kommenttia:

  1. Olipa siinä monenmoista yhdelle päivälle. Kaikkea kivaa ja hyvä kun sattui olemaan auronkoinen päivä.

    VastaaPoista
  2. No eikös! Joo aurinko oli kyllä oikee onnenpotku kun vielä aamulla lähtiessä satoi vettä :)

    VastaaPoista