torstai 2. kesäkuuta 2016

Kaason juttuja.

Häät. On. Ihania.


Mun mielestä kaikkien kynnelle kykenevien pitäis mennä naimisiin ihan vaan siksi että häät! Mä olen mitä ilmeisemmin jonkinlainen häähullu koska pelkästään se että joku mainitsee sanan "häät" ohimennen, saattaa aiheuttaa sen että roikun loppupäivän Instagramissa ihailemassa kuvia häistä, koristuksista, herkuista, asuista...


bouquet-673155_960_720


Musta olisi siis ehkä pitänyt tulla hääsuunnittelija, kun itsekkään ei viitsisi ihan joka vuosi mennä naimisiin :D


Alkuvuodesta mun täti ilmoitti että tänä kesänä on häät tulossa, eikä siinä edes kaikki, hän nimittäin pyysi minua kaasoksi.


Ei varmaan tarvitse erikseen sanoa että olin aivan innoissani kutsusta kaasoksi. Sen lisäksi että se on kunniatehtävä, se mahdollistaa että saan olla mukana häiden suunnittelussa ja järjestelyissä, ja koristeiden ja vaatteiden shoppailureissuilla musta monta kertaa tuntuu että oon paljon enemmän innoissani kuin itse morsian.


candy-680200_960_720


Aina kun puhun Annesta eli tädistäni, pitää korjata että meillä ei ole ikäeroa kahta vuotta enempää. Tädistä puhuminen toisi muuten mieleen sellaisen sukkia neulovan ja elämänohjeita jakelevan..noh, tädin.


Anne oli jo lapsena mun paras kaveri, ja mä en sanonut mummolaa mummolaksi, vaan se oli mulle Annela.


Meidän barbie-leikit kesti parhaimmillaan päiväkausia ja niissä oli tarkkaan ennalta mietityt juonenkäänteet. Väittäisin että ehkä juuri siksi me molemmat tiedetäänkin nykyään ihmissuhde-asioista yhtä ja toista.


Toisaalta joskus kyllä tapeltiinkin niin että kylä raikui, mutta eipähän ole nyt sitten tarvinnut enää aikuis-iällä kahinoida :D


lace-768476_960_720


Kun puhutaan kaason tehtävistä niin monelle tulee varmaan ensimmäisenä mieleen polttarit.


Mun mielestä kaason tärkein tehtävä on kuitenkin olla se joka kaikkeen varautumalla varmistaa morsiamen täydellisen hääpäivän. Kaasolla olisi hyvä olla juhlissa mukanaan morsiamelle ne tärkeimmät meikit, nenäliinoja, peili, särkylääkettä, laastareita.. jesarikaan ei olisi pahasta. Mä ainakin haluan varautua ihan kaikkeen! ;)


Tunnen myös itseni sen verran hyvin että ostin itselleni korkkareiden sijaan vähän juhlavammat ballerinat. Jos morsian on pulassa ja minä könyän apuun kengillä joilla en osaa edes kävellä, siitä voi seurata katastrofi.


cloves-1333629_960_720


Tulette ihan varmasti täällä blogissakin vielä kesän mittaan kuulemaan näistä häistä. Ehkä useampaankin otteeseen!


Onko teillä häitä tiedossa tälle kesälle?


<3: Päivi


Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


loppu

1 kommentti:

  1. Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista