maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sukkishevi voi hyvin!

reckless

Lauantai oli monessa mielessä hauska päivä. Näin piiiitkästä aikaa mun hyvää kaveria ja käytiin Lutakossa viettään vähän tyttöjen iltaa Reckless Loven merkeissä. Varmaan kumpikaan meistä ei oo ees aiemmin kuunnellu koko bändiä juuri ollenkaan mutta meillä oli oikeinkin kivaa, oli villi energinen show ja hauska nähdä pitkästä aikaa kunnon fanityttömeininkiä, eräät kun vähän villiintyy tommosista... sukkahousumiehistä ;)


IMG_4708.JPG

Keikan jälkeen siinä baarin sohvalla innostuttiinki muisteleen omia teiniaikoja kun ihan tyhmillekkin keikoille tuli jonotettua tuntikausia että varmasti pääsee eturiviin tai sitten ihan vaan fiiliksen takia eikä tullu mieleenkään ikinä kritisoida tai arvostella bändejä niinkun nykyään herkästi tuppaa käymään vaan kaikki oli sillon vaan ihan törkeen kivaa. Voispa edelleenkin olla yhtä vilpittömän onnellinen ihan vaan koska livemusa!


IMG_4721.JPG

Me ootettiin muuten koko keikan ajan sitä Hot - biisin älytöntä kitarasooloo jossa ei oo mitään järkeä. Ja tulihan se sieltä sit ihan keikan loppuvaiheilla. Mä kun olen tämmönen suuri musiikin ystävä joka ei sit kuitenkaan osaa soittaa mitään instrumenttia niin joudun pätemään sitten vähän toisenlaisilla taidoilla. Mä esimerkiks laulan usein myös ne rumpu, - ja kitarasoolot ja oon siinä sitäpaitsi aika hyvä! Kuka tunnustaa tekevänsä samaa? :D


IMG_4706.JPG

Tää bändi on ihan ehdottomasti livebändi, sen takia se ei ehkä radiosta kuunneltuna oo oikeen iskeny. Ja vaikkei Reckless Love edelleenkään oo mun soittolistan kärjessä niin tapausta hartaammin pohdittuani tulin siihen lopputulemaan että koska suomi on pullollaan toinen toistaan masentavampia tosikkometallibändejä joidan fanit on vielä niitä bändejäkin tympeempiä, on ihan siistiä että meillä on ees yks metallibändi kirkuvine faneineen joka ei ota niin vakavasti ja puskee positiivisella energialla eteenpäin.


Kansa tarvii hyvänmielenheviä. Ja sukkahousuja!


<3: Päivi


Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


THEEND

2 kommenttia: