sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Rokkimunat ja Kukko69

No joo, täytyy myöntää että lähti ehkä vähän lapasesta taas tää mun touhu. Juttuhan on niin että joskus vuosia sitten ansaitsin taskurahoja kuvittamalla postikortteja pääsiäiskortit mukaan lukien ja sain silloin sitten vissiin niin pahasti tarpeekseni pupusista ja tipusista että nyt ei pystyny enää.

Mua halutti kuitenki maalailla munia ja tehdä oma pääsiäispostaus kun kerran kaikki muutkin, ja ajatus maalatuista munista ja viivapiirros-kanasta jalostui sitten mun päässäni tähän pisteeseen :D

misfits

Niinkun näkyy niin hivenen on käsi täristänyt näitä maalaillessa. Mitään hirveen läheistä tarkastelua varten nää munaskut siis ei oo mutta arvatkaa kiinnostiko miettiä enää tossa vaiheessa et voi voi nyt ei tullu kovin suoraa viivaa, ei nimittäin kiinnostanu :D

sexpistols

Oma lemppari näistä on tuo Misfits-muna. Tossa ekassa kuvassa taustalla näkyvä musta kitara olis muuten tarkotus maalailla kans Misfits-henkeen tässä ihan lähiaikoina!

loureed

Kukko 69


Sit se "viivapiirros-kana". Kun munat lähti kerran meneen tähän suuntaan niin se pelkkä peruskana alko kuulostaan vähän pliisulta lavasteelta, ja siitä se ajatus sitten läks! Oon tässä jo jonkun aikaa hypistellyt tussejani ja miettinyt että ei oo pitkään aikaan tullu piirrettyy tussipiirroksia vaikka ne onki ihan mun lemppareita.

kukko69

Ristinpä hänet sitten kukko kuusysiksi koska toi hiustyyli alko näyttään jotenki tutulta. Terkkui Jussille!

ramones

Että semmosta pääsiäistä! Mites teillä, onko jo ruoho kasvamassa? Meillä ei oo koska kissat aina syö ne. Multineen. MATOLLA.

<3: Päivi

Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


THEEND

 

5 kommenttia:

 1. :D Mä en kyllä tajua miks ne mullatki pitää syyä :D

  VastaaPoista
 2. Minä luulin ensin että olet maalannut rokkimummot mut ne olikin munat

  VastaaPoista
 3. Tuo rokkikukko on hieno

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mummeli :) rokkimummojen maalaaminen ei ois kyllä yhtään pöllömpi idea, laitan sen korvantaakse! ;)

  VastaaPoista