maanantai 21. maaliskuuta 2016

Melrose ja Francine @ Lutakko - Kuvia ja tunnelmia

Noniin! Lupasin kertoo fiilikset viimeperjantaiselta Melrosen ja Francinen keikalta Lutakosta ja tässäpä ne!

Ihan tähän alkuun sanon että kuvasin monta hyvää videoo - joissa äänenlaatu paljastu niin jäätävän huonoksi että en teitä nyt rääkkää niillä ollenkaan.

Huhut villistä livemenosta molempien kohdalla piti myös paikkansa ja se näkyy myös kuvista, ei tahtonut tämmönen kokematon kuvaaja pysyä vauhdissa mukana!

francine1

Fiilikset taas oli vähän niinku juhannustansseissa. Ja se ei siis missään nimessä ollut mitenkään huono juttu. Tajusin siinä aika pian että viimeaikoina on tullut käytyä paljon enempi tommosilla hevi/metallikeikoilla ja oli tosi virkistävää olla nyt keikalla jonne ihmiset tuli oikeesti tanssimaan eikä rymyään ja hakkaan päätänsä vieruskavereihin. Nyt kun pääsin aiheeseen niin sanonpa suoraan; mä VIHAAN pittejä! Mun mielestä pittaajille pitäs olla joku oma karsina aina missä mukiloida toisiaan! :D

francine2

francine3

Vitsi mitkä pökät. Francinen basisti Pete Salomaalle terkkui että mä oon ehdottomasti mauttoman pukeutumisen fani ja muhun tekee AINA ja poikkeuksetta vaikutuksen henkilö joka pukeutuu kokovartalo-leopardiin! :D

melrose1 melrose2

Vaikka tykkäsinkin ja oli hauska ja energinen meininki niin huomasin kyllä tämän tästä miettiväni jotain sensuuntaista että "Vitsi mun iskä ois viihtyny täällä". Oli tosiaan vähän semmonen aikuisrokki-meno mutta se saattoi johtua siitäkin että paikalla oli ehkä enempi niitä äitejä kuin tyttäriä.

melrose3 melrose4

Ja tyttäristä puheenollen. Multa jo facebookissa kysyttiin kuvaa siitä mainitsemastani kellohameesta. No enhän mä mitään hametta laittanu, myönnän ihan suoraan että musta on tullut kauhee kotihiirilusmu! Puol tuntia ennen keikalle lähtöö vielä rötväsin sohvanpohjalla miettimässä että oiskohan ihan kauhee etikettivirhe lähtee collareissa rokkikeikalle :D Mä olen siis varoittava esimerkki - näin se kuulkaa rupsahtaminen pikkuhiljaa alkaa kun meinaa mennä mukavuudenhalu naisellisuuden edelle! Lupaan kyllä ryhdistäytyä.

Kellohameista ei kylläkään ollut Lutakossa pulaa, piti oikein ihastella miten paljon monet oli nähny laittautumiseen vaivaa! Nyt mä ymmärrän jo vähän enemmän miksi monet hurahtaa siihen Pin up-touhuun.

Olitkos paikalla ja mitä itse tykkäsit?

<3 Päivi

Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


THEEND

4 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus ja hienoja kuvia! :) Nyt näkyikin keikalla aika paljon kellohelmoja, tällä kertaa itse vaan pukeuduin kapeaan mekkoon. Huomaa että pin-up on edelleen hyvinkin pinnalla. Minulle se ei tosin ole touhua, vaan vuosien saatossa muotoutunut elämäntapa ^^

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :) Joo "touhu" oli varmaan vähän väärä sana tässä yhteydessä, aurinkoista kevättä myös sulle! :)

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia keikalta !!!

  VastaaPoista