torstai 31. maaliskuuta 2016

Kettukarkki-laatikko ja "keittiö"

Meillä ei oikeesti oo tapana dyykata mitenkään aktiivisesti, mutta kun roskia viedessä osui roskakatoksessa silmään että joku oli heittänyt ihan hyvää listaa pois niin siitä se ajatus sitten lähti.

Mulla on jo jonkun aikaa ollut suunnitteilla ostaa näille keittiönpöydällä lojuville tykötarpeille kuten öljylle ja sipuleille joku laatikko ja olinkin jo aikeissa tilata semmosen H&Mltä mutta nyt päädyttiinkin tekemään se ihan itse.

En kyllä yhtään tiedä mistä tuo kettukarkki-idea tuli, ehkä mä halusin nyt jotain erilaista kun joka paikka jo pursuaa erinäisiä laatikkoja, tauluja ja tyynyjä jollain tekstillä varustettuna. Mulla on myös pitkään pyörinyt Vallilan Karkkipäivä-verhot mielessä mutta Vallilan kuosit onkin sitten se toinen juttu mitä meillä on kämppä täynnä ja oon huomannut että tommosiin näyttäviin ja voimakkaanvärisiin kuoseihin kyllästyy tosi nopeasti!

kettukarkki1

Ehkä siis ihan hyvä idea että tuo kettukarkki-kuvio on nyt vaan tässä puol-ilmasessa sipuliboxissa, sen voi hyvällä omallatunnolla sitten työntää kaapin perukoille jos kyllästyy.

Jarno siis nikkaroi siitä roskislistasta tän laatikon mulle ja itse sitten akryyleilla maalasin kuviot. Pyysin Jarnoo olla hiomatta pintaa turhan paljon että jäis vähän raffinpi lopputulos ja sepä sitten vähän vaikeuttikin kuvien maalaamista. Mutta eipä se mitään, onpahan nyt paikka sipuleille sun muille ettei tarvii pitää niitä barbaarisesti pöydällä niinkun joku luolamies :D

kettukarkki2

Oottekos muuten ennen nähnyt yhtä pientä "keittiöö"? Mulle tää on jopa keittokomeroista pienin mihin oon koskaan törmännyt. Tää varmaan lasketaan jo sellaiseks keittokaapiksi?

kettukarkki3

Niikun näkyy niin työtila on hivenen kortilla :D Uskokaa tai älkää niin kyllä tossa mahtuu kokkaamaan ja leipomaankin kun osaa käyttää mielikuvitusta, mutta kahta ihmistä tähän tilaan ei missään nimessä kannata yrittää ahtautua samaan aikaan, voin kertoo että siitä seuraa 100%n varma tappelu!

Semmosta tällä kertaa, onkos muut tehny roskiksista hyviä löytöjä lähiaikoina? ;)

Ps. Tänä iltana kauan odotetulle J. Karjalaisen keikalle, siitä juttua sitten seuraavaksi!

<3: Päivi

Seuraa blogiani helposti Facebookissa!


THEEND

5 kommenttia:

 1. Voi, onpas söpö laatikko! Mutta oon kyllä nähnyt pienempiäkin keittiöitä :D Mun kaverin keittiö on sen kokoinen kuin jos tuo teidän hella laitettaisiin tuon laskutason tilalle tohon! Meillä on kans suunnilleen saman kokoinen kuin tuo teidän, mutta teillä on kyllä toi laskutaso aika hankalassa paikassa! Mä kokkailen usein hellan päällä, siis niin ettei levyt ole päällä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! No ehkä meillä ei sitten ihan niin paha tilanne ookkaan jos vaikka siihen sun kaverin keittiöön vertaa :D Mä kans kokkailen tossa hellan päällä ja virittelen myös tohon lavuaarin päälle tarjottimia ja leikkuulautoja niin sillä saa sitä laskutilaa taas vähän enempi :)

  VastaaPoista
 3. EEEEIIIII!!! Aivan ihana tuo laatikko! Niin pirteä ja vaikka inhoankin kettu-karkkeja, toi kuvio sopii tohon niin hyvin! Tahon!! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) En mäkään tykkää kettukarkeista, enkä itseasiassa tiiä ketään kuka niistä oikeesti tykkäis :D

  VastaaPoista
 5. Ihana laatikko ja hyvä idea. Saatan ehkä matkia joskus mut omalla kuviolla :-) Ja kettukarkit on hyviä! Tulee aina ihan oma mummo mieleen, sillä oli aina kettukarkkeja. Varmaan kaikkien mummoilla. Mulle maistuu :-)

  VastaaPoista