maanantai 25. tammikuuta 2016

Neil Young Suomeen

Joissain papoissa sitä sentään vielä henki pihisee!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=188&v=TnAgc1kgvLc

Live Nation jakoi tän videon fb-sivuillaan hetki sen jälkeen kun oltiin liput ostettu, alkoi jo ihan jännittää! Hotellinkin varasin jo aiemmin heti siltä istumalta kun kuulin keikka-uutiset.

Neil Youngin tulo Hartwall Areenalle ens kesänä oli mulle nimittäin ERITTÄIN hyvä uutinen! Niin kauan oon jo toivonut näkeväni livenä, ja olin tosi mielissäni ettei kyseessä oo nyt mikään puisto/festarikeikka, ne on jotenkin.. öh.. rauhattamia. Ainakin mun mielestä. Viime kesänä Porijazzeilla (vesisateessa) koitin nautiskella Robert Plantista samalla kun väistelin parin kypsän rouvan viiniläikkyjä ja tanssiaskeleita, ja mietin siinä hartaasti että kyllä isot nimet pitäis piruvie saada nähdä intiimisti sisätiloissa ja istuen.

Nyt on hyvä tunne tästä! Multa löytyy Youngin "Journeys", onko se nyt niinkuin elokuva vai mikä olevinaan mutta siinä on livekeikka Massey Hallilta vuodelta 2011 ja välissä aina pätkiä missä Neil hampparoi jossain lapsuudenmaisemissaan. Voin lämpimästi suositella hankkimaan sen leffan jostain jos Young yhtään kolahtaa, jopa kotisohvalta noin niinkuin dvd:ltä katsottuna se keikka on mun mielestä veret seisauttavan kova! Traileri täsä:

https://www.youtube.com/watch?v=_JIFEqfd2ns

Liput keikalle oli muuten aika jäätävän hintaset, joskin en hirveesti ihmettele, Youngia on muutenkin niin vaikee "ilmasiks" koittaa kuunnella mistään, Spotifystäkin oli ottanut melkeen kaikki levyt pois.

Koska tää on tavallaan myös taideblogi niin tässä nyt samalla vielä maalaamani muotokuva kyseisestä ukosta kun kerran aiheeseen päästiin!

IMG_3184

Onko täällä muita Young-faneja hykertelämässä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti