keskiviikko 6. tammikuuta 2016

DIY - Lasinaluset

IMG_3381 (2)

Tapasin ennen ajatella että lasinaluset on yksi niistä turhakkeista joita kukaan ei tarvii tai oikeesti käytä.

Sitten näin jossain kaupassa jotkut hurjan siistit lasinaluset ja sen jälkeen mun mieleen on hiipinyt yhä useammin senkaltaisia ajatuksia kuten "Vitsi mä haluuun lasinaluset." tai että "Mä TARVIIN lasinaluset."

Pengoin eilen kellaria ja löysin sieltä laatikollisen paspispaloja jotka sain askartelua varten vuosia sitten yhdestä kehystämöstä jossa työskentelin.

Hei näistähän mä värkkään ne niin tuikitärkeet lasinaluset!

sail1

Huomasin kyllä ihan heti että ei ole ihan parasta matskua tuo paspis tähän projektiin. Saksilla oli ihan mahdotonta saada siistiä jälkeä vaikka kuinka nätisti yritti leikata. Yritin vielä kirurgiveitsellä siistiä reunoja mutta sekin päksähti poikki, liian ytyä pahvia siis.

Höh, olkoon sitten vähän karkeemmat reunat. Olin ihan liian innoissani että olisin jättänyt leikkiä kesken moisen sivuseikan takia.

Mulla oli mielessä miljoona ideaa millaiset näistä voisi tulla, mutta päädyin nyt tekemään tämmöiset vähän tatska-henkiset kuvat.

Lyijykynällä eka vähän luonnostelin noita kuvia ja sitten tusseilla ja värikynillä piirsin loppuun.

IMG_3381

Tiesin siis jo homman puolivälissä että en tuu enää ikinä yrittämään paspiksista lasinalusia, ainakaan pyöreitä. Mutta sen päätin että tää ei jää tähän, vielä mä jostain kyhään uudet, siistireunaiset.

Miten olis puusta?

Vaikka kyllähän nää omassa käytössä menee.

IMG_3420 (2)

Mites teihin uppoo röpöreunaiset tatska-lasinaluset? :D

<3: Päivi

12 kommenttia:

 1. Vau! Taitavaa kynänjälkeä, jään odottelemaan seuraavia taideprojekteja ;)
  - Hilda

  VastaaPoista
 2. Uppoo! Hitsi miten hienoja! :o

  VastaaPoista
 3. Lasin alusia en tarvitse mutta nuo kuvat, att ska henkiset kuvat on kyllä makeet! Muutenkin diggaan kaikkee 50 luku henkistä, pin/rock/tyyliä! Makeet on!!!

  VastaaPoista
 4. Lasinalusen voi leikata vaikka kirveellä,särmää pitää olla myös
  Hyvä.

  VastaaPoista
 5. En ois huomannu noissa reunoissa mitään vikaa, kun katse kiinnittyi hienoihin kuviin!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! Niin se vaan taitaa olla että itse ei omista tekeleistä huomaa kuin virheet :D

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän hienoja! Piirsin itse paljon nuorempana, mutta nykyään arastelen kynään tarttumista. Sitä on niin hirmuisen itsekriittinen ja taidotkin on ajan saatossa ruostuneet.

  Mitä lasinalusiin tulee, niin meiltä(kin) sellaisia löytyy mutta ei tule oikein käytettyä :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Piirtäminen on kyllä siitä hyvä harrastus, että toisin kuin esim. urheilusta tai musisoinnista sanotaan että se pitäisi aloittaa jotenkin tosi nuorena että voisi olla "pro", niin piirtämisen voi aloittaa vaikka eläkepäivillään eikä uskottavuus kärsi ollenkaan :D Etköhän sinäkin vielä jonain päivänä taas innostu kun olet jo kerran aloittanut :)

  VastaaPoista